bőrfehérítés auriga® 
termékekkel 

VALÓBAN HATÉKONY
ANTIPIGMENTÁCIÓS KEZELÉS
2 VAGY 3 SZAKASZBAN


Egyre többen vannak, akik érzékenyek bizonyos külső ill. belső tényezőkre, amelyek hatására barna pöttyök ill. akár nagyobb kiterjedésű foltok (pl.: öregségi foltok, májfoltok, stb...) jelennek meg a bőrfelületén. Ezeket lokalizált megnövekedett melanin (a bőrünk színező és védő pigmentje) termelés okozza. Orvosi szakkifejezéssel a hiperpigmentáció a bőr egyik gyakori rendellenessége és nem pedig betegség, de ettől még ezeknek a foltoknak a jelenléte gyakran esztétikailag zavaró lehet. Így a bőr elasztikusságának elvesztése és a ráncok megjelenése mellett a barna foltok gyakran az öregedés legszembetűnőbb jelei.

A melanint speciális bőrsejtek állítják elő, amelyeket melanocitáknak nevezünk. Számos tényező helyenként megnövelheti az aktivitásukat és ez túlzott melanin termelődéshez vezethet, melynek következményeként megjelennek a barna foltok./p>

Ezek a kiváltó tényezők a következők:

  • rendszeres és hosszantartó napfény vagy szolárium (UV fény)behatás
  • hormonális változások
  • vegyi anyagok (parfüm, gyógyszerek, stb.)
A Melaclear készítmények nem tartalmaznak sem hidrokinont, sem kojasavat, mivel a legújabb szakirodalmi adatok szerint ezeknek súlyos mellékhatásai vannak (akár rákkeltőek is lehetnek egyes szerzők szerint.)

MELACLEAR KEZELÉSI PROGRAM

1. szakasz: Intenzív depigmentációs kúra

Az első intenzív kezelési szakasz célja a melanin alapú bőrfoltosság gyors felszámolása a hatóanyagokat igen magas koncentrációban tartalmazó Melaclear szérum segítségével.

Hatóanyagai: L-aszkorbin sav (10%) és fitosav (2%).

Alkalmazás: naponta 2x (reggel és este)


2. szakasz: Fenntartó kezelés

A fenntartó kezelés célja az elért eredmény feentartása ill. megőrzése. Ennek érdekében a páciens Melaclear krém-mel folytatja a kezelést.

Természetesen tartós hatás, vagyis annak elérése, hogy a melanin-pigment folt ne alakuljon ki újra, ahhoz nem árt, ha a kiváltó okot ismerjük és megpróbáljuk kiiktatni.


Melaclear
enyhén színezett SPF 50+ napvédő krém

Rendkívül fontos az eredmény megőrzése érdekében a megfelelő UV védelem (napsugárzás, szolárium). A kiskereskedelemben rendkívül sok "faktoros" készítmény kapható, de igazán jó minőségű csak nagyon kevés.
Az Auriga International (Belgium), a Melaclear termékcsalád kifejlesztője és gyártója kifejlesztett egy bőrbarát, bőrtápláló és enyhén színezett (enyhe napbarnított külsőt kökcsönző) 50+ napvédő faktoros készítményt, a Melaclear Sunscreen-t.

Az eljárás tudományos leírása angol nyelven + előtte-utána fotók itt találhatóak (katt ide)
(View the treatment in details)


Gyártó: Auriga International (Belgium)

Magyarországon forgalmazza: Medist Kft.; +36-1 318-0925